Foto's: Ramona Vink en Wendy Smits

Voorhout – Na de hectische wedstrijd tegen D.S.V.D. mochten de dames van Foreholte in eigen huis aantreden tegen degradatiekandidaat Heemskerkse D.S.S. Deze bleek een vrij gemakkelijk te nemen horde op weg naar het kampioenschap.

De formatie van coach Ricardo Clarijs begon in een volle De Tulp moeizaam aan de wedstrijd. D.S.S. wist meermaals de zwakke plekken in de Voorhoutse verdediging bloot te leggen. Naar mate de eerste helft vorderde kwam Foreholte steeds beter in de wedstrijd en ging het uiteindelijk met een 16-11 voorsprong de rust in. In tegenstelling tot de eerste helft, begon de thuisploeg geconcentreerd aan de tweede helft. D.S.S. moest geregeld aan de noodrem trekken bij de cirkelloopsters. Wendy Smits kon hierdoor vijf strafworpen benutten. In het verdere verloop van de wedstrijd kwam Foreholte niet meer in de problemen en eindigde de wedstrijd in een 40-22 overwinning.

Volgende week moeten de dames op bezoek bij Hercules uit Den Haag. Bij winst wordt het kampioenschap binnengehaald en wordt er tevens rechtstreekse promotie afgedwongen naar de eredivisie. De wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 25 maart om 19:00 uur in sporthal Boswijk, Laan van Kans 11 in Den Haag.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in