Paaltjes Jeroensplein weg; markt op Kloosterplein

Noordwijk – B&W hebben aan de gemeenteraad maandagavond de plannen voor het centrum van Noordwijk-Binnen gepresenteerd.

Alle paaltjes zullen van het Jeroensplein worden verwijderd. Dat moet in september zijn gebeurd. Daarvoor in de plaats komen grote bakken met bomen, omlijst door kruiden. Aan de Heilige Geestzijde van het Kloosterplein is de markt gepland. Die moet op korte termijn vertrekken uit de Susanna van Ettenstraat vanwege nieuwbouw door de NWS. De nieuwe markttijden zijn van 8.00 – 17.00 uur. Aan de Bronckhorststraatzijde komen 60 parkeerplaatsen en een kiss&ride-zone voor de Bronckhorstschool.

Een groot aandachtspunt in de plannen is de verkeerscirculatie en daarmee de verkeersveiligheid en het parkeren.

 

 

 

 

 

 

4 REACTIES

  1. Dan mogen ze ook wel eens proberen om wat meer markt kramen aan te trekken want al met al vind ik het nu maar een miezerig marktje geworden.

  2. Ik vrees dat er door een gebrek aan parkeerruimte minder klanten komen en er dus op termijn nog minder kramen komen……

  3. Waarom moet het hier in Noordwijk zoals overal met overheid en gemeente altijd een hoop geld kosten nu weer met de markt voor die drie tenten en een viskraam die er nog zijn ga naar het grote sportcomplex en de nortghoschool alle ruimte en geen gezeur met parkeren enzovoort maar nee Noordwijk binnen moet met zijn wereld winkel centrum dat nooit wat word vooruit geholpen worden met allemaal gemeenschaps geld laat die het allemaal willen zelf betalen en oplossen.

  4. Wat een drama, die bakken gaan nog voor veel meer ellende zorgen let maar op! Minder overzicht, erg glad als de bladeren vallen en wat gaat het de burgerij allemaal weer niet kosten?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in