Foto PB

Noordwijkerhout/De Zilk – Woningstichting Sint Antonius van Padua heeft in navolging van een ministerieel besluit alle huren bevroren. Daarbovenop zijn maatregelen genomen om de huurders nog meer tegemoet te komen.

De huren van alle sociale woningen van Padua in Noordwijkerhout en De Zilk blijven tussen 1 juli 2021 en 30 juni 2022 gelijk aan de huidige. Ook de huren van de vrije sector-woningen, parkeerplaatsen en garages worden door Padua eenmalig niet verhoogd. Verder worden de kosten van het serviceabonnement en de glasverzekering niet verhoogd. Alle huurders zijn met een brief van Padua op de hoogte gebracht van de bevriezing van de huren.

Huishoudens die op basis van de gegevens van de Belastingdienst een te hoge huur betalen in relatie tot hun inkomen gaan met ingang van 1 mei van dit jaar minder huur betalen. Alle betrokken huurders van Padua zijn hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht. Huurders die recent een inkomensdaling hadden, kunnen bij Padua tot 31 december alsnog een aanvraag doen voor huurverlaging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in