Pakjesboot 12 komt niet naar Noordwijk

Noordwijk – De landelijke intocht van Sinterklaas komt voorlopig niet naar Noordwijk.

Noordwijk heeft geen grote haven en het beschikken over een haven voor de NTR een van de voorwaarden om de landelijke ontvangst van de goedheiligman te kunnen krijgen. De gemeente Noordwijk heeft, naar aanleiding van het burgerinitiatief van Raymond Salman op social media, de intochtvoorwaarden opgevraagd en bestudeerd.

Daaruit bleek dat een landelijke intocht van Sinterklaas er niet in zit voor Noordwijk.

5 REACTIES

 1. Gelukkig hebben wij elk jaar een geweldige intocht van onze eigen Sint, die vorstelijk wordt ingehaald op het Noordwijkse strand en daar kan rekenen op een ontvangst waar vele duizenden getuige van zijn.
  Dit allemaal mogelijk gemaakt door tientallen vrijwilligers van o.a. KNRM, NRB en natuurlijk met ondersteuning van gemeente en NOV.

 2. De burgemeester heeft, naar het zich laat aanzien, Noordwijk überhaupt niet aangemeld! In officiële berichtgeving staat namelijk alleen dat voorwaarden zijn opgevraagd en bestudeerd, maar dat aan de voorwaarde van een (grote) haven om de stoomboot te laten afvaren helaas niet kan worden voldoen.

  De burgemeester maakt zich er (opnieuw) makkelijk vanaf en zijn enthousiaste reactie (b)lijkt gespeeld en zelfs leugenachtig! Waarom? Is dit een burgervader of een zelfingenomen bestuurder?

  Het Sinterklaasfeest in Noordwijk gaat natuurlijk en gelukkig door dankzij de betrokkenen organisaties en vrijwilligers, maar een enorme kans voor Noordwijk wordt (voor open doel!) bewust gemist.

  • Lijken mij grote woorden en veel Blabla voor iets wat al goed geregeld is (en gezellig is). Snap niet waarom je dit dan moet aangrijpen om iemand ( de burgemeester) in een slecht daglicht te zetten.

   Zonde van je energie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in