Foto Google Streetview

Voorhout – De papiercontainers bij de Jacoba van Beierenhof in Voorhout zullen meer worden geleegd. Deze toezegging deed wethouder Arno van Kempen (D66) woensdag in de raadscommissie DEB.

Bewoners van de woningen aan de Jacoba van Beierenhof hebben bij de gemeente geklaagd dat de papiercontainers met name in het weekend overvol zijn, waardoor papier en karton naast de containers wordt neergezet. De bewoners zitten dan het hele weekend tegen de rotzooi aan te kijken. Ook ontstaat er veel overlast door het losse papier en karton, zeker als het waait. Mensen die daar bij de winkels boodschappen doen blijken vaak niet bereid om hun oude papier weer mee naar huis te nemen of in een andere container te gooien wanneer de containers bij de Jacoba van Beierenhof vol zijn.

Wethouder Van Kempen liet aan de commissieleden weten dat het probleem inmiddels is opgelost, maar deed ook de toezegging dat de containers meer zullen worden geleegd zodat er geen los papier meer bij de containers bij de Jacoba van Beierenhof zal staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in