foto PB

Noordwijk – Het gemeenteraadslid Danielle Brink (PUUR) stelt aan het gemeentebestuur voor om een parkeerapp voor inwoners te ontwikkelen.

De huidige inwonersvergunning moet volgens Brink vervangen worden door zo’n Noordwijkse Parkeerapp. Brink: ,,Hiermee kunnen de houders van een inwonersvergunning op ieder gewenst moment wisselen tussen de aangemelde kentekens.’’

Op dit moment wordt iedere inwonerparkeervergunning namelijk gekoppeld aan het DigiD systeem, zodat het lastig is voor mensen, die twee kentekens hebben geregistreerd. Nu kan namelijk alleen de persoon het kenteken wijzigen, van wie het gebruikte DigiD nummer is.

7 REACTIES

 1. Een goed idee van Puur. Want het huidige systeem is moeilijk te gebruiken en slecht geïmplementeerd.
  Beter zou zijn indien het oude systeem weer zou worden ingevoerd.

 2. Slecht idee. Overheid en ICT is geen gelukkige combinatie.

  Werkt nu prima en het huidige systeem via DigiD is fraudebestendig. Lijkt me gelet op de parkeerdruk niet onbelangrijk. DigiD heeft overigens zelf een app hierdoor is wisselen een fluitje van een cent.

 3. Bas ik ben het helemaal met je eens en met de verhoging van de kaart zou het toch makkelijker moeten zijn.
  Wijzigen is omslachtig!

 4. Je hoeft niet met digd in te loggen je kan hem omlaten zetten naar inlog met email en wachtwoord. Even een mailtje naar de parkeerservice noordwijk en het wordt gedaan.

 5. Je hebt helemaal gelijk Coen iedereen loopt maar te zeuren, je mag blij zijn, dat je gebruik mag maken van een Inwonersvergunning, dat je toch nog de mogelijkheid hebt om te mogen parkeren binnen betaald gebied. En het omschakelen van DIGID naar email en wachtwoord werkt perfect.

 6. Dat hele parkeren waar je voor moet betalen dat is toch van de gekken we hebben met zijn alle Al die straat stenen allang betaald .Het is puur een melk koe .De gene die voor een dag komen die moeten betalen voor het parkeren .Maar Noordwijkers niet meer .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in