Lisse – Of het nu gaat om seniorenplaatsen of parkeerplaatsen rondom ’t Nieuwe Havenkwartier, het is moeilijk parkeerplaatsen te vinden dicht bij huis. Richard van der Wiel (PvdA-GL) vroeg donderdag tijdens een politieke vergadering wat de gemeente hieraan gaat doen.

Rond de Veilingmeester vertrekken veel touringbussen, waardoor auto’s soms dagen achter elkaar rondom de Veilingmeester geparkeerd staan. Zelf had Van der Wiel nog geen oplossingen voor dit probleem. Martijn Tibboel (VVD) stak de hand in eigen boezem: ‘dit hadden we kunnen zien aankomen toen de wijk werd gerealiseerd.’

Wethouder Langeveld vertelde meer signalen te krijgen over parkeeroverlast. Na de zomer gaat ze samen met de Lissesse wijken zoeken naar een oplossing.

3 REACTIES

  1. Wordt er dan ook gelijk in de wijken verder gehandhaafd op voertuigen die heel of half op het trottoir geparkeerd staan, er staat consequent een groene Landrover half op het trottoir geparkeerd bij het park aan de Gerard Doustraat, ook bij een houthandel op de Haven staan auto’s buiten de parkeervakken….. In de woonwijken (als de Poel) staan steeds meer absurd lange bestel auto’s, busjes en campers die veilig zicht behoorlijk in de weg staan Een snelle oplossing is om gewoon bestaande verkeersregels en eigen APV door te nemen, de BOA’s hun werk laten doen, rondjes maken, vaker waarschuwen en desnoods sneller handhaven. Je moet het jezelf niet moeilijker maken dan het is.

  2. Het word steeds moeilijkerom bij de veilingmeesterster te parkeren voor de bewoners je heeft geluk als je een plaatsvenstraat vindi
    Iedereenparkeert hier de kortehavenstraat staat vol mensen uit de eerste Havenstraat zij hebbenhun eigen er wat van plaats bij huisdokter.
    Komender steeds meer Polen achter firma zandvliet. Ook heruitzend burea kan erwat van

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in