Noordwijk – Er is genoeg parkeercapaciteit op Noordwijk aan Zee en daarom kunnen de 70 parkeerplaatsen aan de landkant van de boulevard vervallen. De rekensom blijft volgens de gemeente lastig te maken. In het najaar vervalt het parkeerterrein aan de Maarten Kruytstraat vanwege bouwwerkzaamheden. De parkeerplekken van de Hotels van Oranje zijn al weg. Na het bouwproject aan de Maarten Kruytstraat is volgens de gemeente het Jan Kroonsplein aan de beurt. De parkeerbalans is in orde onder meer vanwege de aankoop van de Casino-parkeergarage (180 plekken) die na de zomer in gebruik genomen wordt en het nieuwe parkeerterrein aan de Schoolstraat met 155 plekken. Binnenkort wordt opnieuw de balans opgemaakt. Noordwijk is nog in overleg over de 1-laags parkeergarage in het duin voor Huis ter Duin.

5 REACTIES

  1. Pieter, nee het is beter om ze rood te maken, goedkoper en wie weet is het ooit weer nodig. Hoge drukspuit op de steentjes en klaar is
    Kees!

  2. Er staat ’s winters een bootje met een pipowagen gestalt. Nu deze garage van gemeenschapsgeld is gekocht vraagt men zich af of hier vanaf nu huur voor wordt betaald?

  3. Nog beter. Haal de rest van de parkeerplaatsen ook weg.
    Maak er een prachtige wandelpromenade van.
    Noordwijk. Een verademing!

  4. Hoeveel ongelukken zijn er gebeurt in die paar jaar . Ze maken zich op dat gemeentehuis drukker over parkeerplekken dan over huizen bouwen want dat duurt jaren .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in