Noordwijk – De gemeente Noordwijk heeft het huurcontract voor het parkeerterrein aan de Langevelderslag opgezegd.

Tot 1 april 2018 mag de huidige exploitant, de familie Van Westerop, het terrein nog exploiteren. De familie doet dit al tientallen jaren. Het college van B & W neigt er naar om het parkeerterrein zelf te gaan exploiteren, maar dat is nog niet zeker. Een plan voor verhuur van deze grond is in voorbereiding.

De VVD en Lijst Salman hebben inzage gevraagd in het dossier en op 10 oktober wordt de toekomst van het parkeerterrein besproken tijdens een commissievergadering.

5 REACTIES

 1. Vreemd, dat de Gemeente het zelf wil exploiteren. En dan doorgeven aan Nederzandt? Is het niet beter een inschrijving te houden vóór pachters?
  Waren er ooit klachten jegens de familie van Westerop? Ik kan het niet volgen!

  • Prima lieve hardwerkende familie Westerop en hun restaurant waar het altijd zo gezellig was!
   In het begin exploiteerde ome Willem het parkeer terrein maar hij is helaas niet oud geworden.
   Louter goede herinneringen en sympathie aan deze mensen………..

 2. Laatst op woensdagmiddag 21 augustus 2018 was het een puinhoop op het parkeerterrein. Beheer wordt overgelaten aan zeer onervaren jongeren. Parkeerterrein was afgesloten. Iedereen ging in duinen en zandstrook parkeren. Brandweer had er niet meer door gekund. Even ging het hek weer open. Ik kon er toch op. Er was veel plaats nog. Bij uitrijden deed de munten automaat het niet. Maar één automaat. Duurde al met al een half uur voor ik weg kon rijden. Één meisje die de boel moest redden. Veel oponthoud. Zij moest de automaat bijvullen en werd gelijk bestormd door tientallen mensen die contant wilden betalen. Sorry sorry maar er zijn automaten gisteren opengebroken….heel vervelend maar gooi die spoorboom dan gewoon open. Of zet er meer personeel neer. Dit slaat nergens op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in