Parkeerverbod Zuid tijdelijk uitgebreid

Noordwijk – De gemeente Noordwijk gaat op de wegen in de Zuid met ingang van donderdag extra parkeerverboden instellen.

Dat gebeurt omdat er op zomerse dagen in de villawijk zo massaal wordt geparkeerd, dat hulpdiensten er soms niet door kunnen. Door aan één zijde een parkeerverbod in te stellen, houden die voldoende ruimte om te passeren. Het parkeerverbod geldt alleen voor de rijbaan; met vier wielen in de berm parkeren mag wel. Het extra parkeerverbod geldt dit strandseizoen. In september wordt de “kadernota parkeren” vastgesteld. Daarin worden definitieve maatregelen opgenomen.

Automobilisten die het parkeerverbod overtreden, zullen worden bekeurd.

4 REACTIES

  1. Gaat lekker in Noordwijk. De weinige parkeerplekken die wel al hebben worden beperkt met allerlei bouwobstakels, dan midden in de zomer extra parkeerverboden op plaatsen waar je normaal wel mag parkeren, dus grote kans dat parkeerders dit niet direct opmerken met als dank aan het eind van de dag een vette bekeuring. Welkom in Noordwijk

  2. Ik vind de hulp diensten toch wel in ieders belang en er kan gratis geparkeerd worden en met de strand bus naar strand of centrum wel wat verbeterd mag worden is de verwijzing direct naar het parkeer terrein van beuk nu staat er een bord met dat de pendel bus rijdt zo wat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in