foto PB

Noordwijk – Of inwoners in Noordwijk aan Zee een parkeervergunning krijgen, hangt af van een zogeheten POET-lijst.

POET staat voor: Parkeergelegenheid Op Eigen Terrein; de parkeerorganisatie P1 heeft van het gemeentebestuur een overzicht gekregen van inwoners, die op eigen terrein hun auto(‘s) kunnen parkeren. Deze mensen komen in principe niet in aanmerking voor een extra parkeervergunning.

Maar er zijn problemen: de huidige POET-lijst is niet actueel. Bovendien beantwoorden niet alle inwoners, die bij P1 langskomen voor een parkeervergunning, eerlijk de vraag of ze ook op eigen terrein kunnen parkeren. Mocht uit controle blijken, dat de vergunning onterecht is afgegeven, dan wordt deze eerste bewonersparkeervergunning alsnog ingetrokken.

5 REACTIES

  1. Als ik de Gemeente Noordwijk was, zou ik eerst eens alle bewoners in “De Zuid” de illegaal geplaatste paaltjes laten weghalen die zij zelf geplaatst hebben…..

  2. Aan de zee weg in die nieuwe wijk met die witte huizen daar kan het hele dorp zijn auto wel kwijt ze hebben zelf twee parkeerplaatsen maar zetten hem lekker aan de weg en dan de hoge weg daar hebben ze ook twee voor de deur en twee naast hun huis dus mensen als je problemen heb met parkeren de hogeweg .Te minste als ze hun auto op de oprijlaan zetten de een kan zijn auto niet kwijt en die geld hebben krijgen er twee van de gemeente..Heren wij betalen ook belasting geld .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in