Alfons Morssink (onderste rij, tweede van links) tussen zijn partijgenoten.

Noordwijk – De Partij voor de Inwoners heeft de definitieve kandidatenlijst samengesteld voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Lijsttrekker is Alfons Morssink gevolgd door Alexandra Dik en John van der Klauw. Bij samenstelling van de lijst heeft de fractie gekeken naar een juiste mix van mensen zodat de lijst een afspiegeling wordt van de inwoners van de gemeente. De partij wil op deze manier graag een ander geluid laten horen in de gemeenteraad.

De top 10 is als volgt:

1 Alfons Morssink

2 Alexandra Dik

3 John van der Klaauw

4 mr. Alois Eberharter

5 Ronald Kat

6 Marco Pas

7 Willem Hoek

8 Angela Heemskerk

9 Ivar Kruse

10 Lenie Zoetendaal

14 REACTIES

 1. De meeste kandidaten zijn in het verleden mislukt bij een partij en willen op
  deze manier weer terug komen in de politiek, wat kan je hier nou nog van verwachten ?

 2. Die afspiegeling van de Noordwijkse bevolking kun je beter regelen met een verkiezing, zoals bijv. de gemeenteraadsverkiezing op woensdag 16 maart 2022! Wat de fractie een juiste mix van mensen vindt, boezemt mij geen vertrouwen in.

 3. Leuk, goed om te weten hoe vastgoed Noordwijk zich hebben verenigd. Gelieve geen flyers bezorgen, ze gaan rechtstreeks de prullenbak in. En graag ophouden met die grote advertenties in de kranten, zonde van het (vastgoed)geld.

  • Daar hebben Noordwijkerhout en de Zilk toch NZLokaal voor.Deze partij zegt zich in te zetten voor alle Noordwijkse inwoners maar wat meer voor Noordwijkerhouters en Zilkers !.

  • Tsja Erik, en wat zou Noordwijkerhout toch weer graag op eigen benen willen staan. Noordwijk met het oude politieke zeer en rancuneuze oud-politici is nou niet een toegevoegde waarde voor Noordwijkerhout!

 4. Ik herken hier nou niet de doorsnee Noordwijker in. En trouwens de echte Noordwijker sterft ook uit door het jarenlang gevolgde woningbouw beleid van onze gemeentelijke bestuurders. Voor de generaties na ons is er geen betaalbare woning meer te vinden. Dus zijn de meeste van onze kinderen naar elders vertrokken. En wat kamen hier voor mensen voor in de plaats. Nou meestal mensen met een hoop poen die zich wel een koopwoning kunnen/konden permiteren, maar verder weinig met de Noordwijkse gewoonten op hebben.

 5. Twee oud-wethouders Ruimtelijke (wan-)Ordening en een groot ontwikkelaar gaan met deze partij Noordwijk weer op de rit zetten?! Wauw, wat een fantastisch plan…..

 6. In onze huidige maatschappij is er een grote behoefte aan mensen zoals Henk 1. Beschaafd, belezen en ook welbespraakt. Beslist het resultaat van een geslaagde opvoeding. Een oud gezegde wil ik U niet onthouden ! Je wordt eerder overreden door een strontzat dan door de Gouden Koets.

 7. De Noordwijkse politiek en politiek in spé doet weer aan de uitverkoop nu de verkiezingen voor de deur staan.
  Roberto ter Hark deelt kadootjes uit. Een kwartet om de ouderen zoet te houden.
  Roberto, beste vrind, Noordwijkers zijn wel goed maar niet gek. “Samen voor mooi groen” zeg je; maar hoe ziet dat er dan uit dat mooie groen. 3/4 van het jaar bruin en leeg bollenland met veel gif er in?
  Over Alfons Morssink heb ik al uitgebreid gepost. Alfons ook jij denkt net als Roberto dat de problematiek voor jongeren op te lossen is door 400 huizen te bouwen. Nou huisvesting is niet het enige probleem. En laat nu eens zien waar al het geld om je populistische plannen te verwezenlijken vandaan komt. Ik weet het wel, dat wordt gehaald bij de Noordwijkse midden klasse.
  Dennis Salman gaat doorpakken. Nou dat hebben we gezien met zijn huizenbouw beloftes voor de jeugd in de vorige gemeenteraads perioden. Hij was de grote rem c.q. noodstop op het bouwproject voor jonge mensen in Noordwijk. Namens de Noordwijkse starters: bedankt Dennis, weer 4 jaar wachten. En met Alfons in de wachtrij zal het nog wel 4 jaar duren.
  Trouwens Dennis, polarisatie is je ook niet vreemd hè. Mocht je het niet meer weten, je hebt zelf je stem gegeven aan het samengaan van De Zilk, prachtig eigen dorp, Noordwijkerhout, het dorp van de werkers en doeners en Noordwijk, door humbug overspoelde authenticiteit. Dus waarom polariseren Dennis, waar ben je bang voor, voor de gewone hardwerkende mens?

  Noordwijkers het is na het voorgaande bijna niet voor te stellen maar er zijn ook nog een paar integere politici in onze gemeente. Uit zult ze moeten zoeken. Het zijn in ieder geval niet de hiervoor genoemde Neo Liberale Roeptoeters Alfons Morssink, Dennis Salman en Roberto ter Hark want op landelijk niveau hebben we al kunnen merken waar een paar decennia Neo Liberale politiek toe leidt nl. De burger wordt niet gehoord, afwezigheid van politieke transparantie, een verrot milieu en ga zo maar door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in