Partij voor de Inwoners vreest voor extra parkeeroverlast door afsluiten De Zuid

Noordwijk – Partij voor de Inwoners heeft schriftelijke vragen ingediend over de parkeerproblematiek op zomerse dagen in de gemeente. Om parkeeroverlast in De Zuid te voorkomen, gaat die wijk bij mooi weer dicht. Alleen bewoners van de wijk mogen dan nog langs de hekken. De fractie is bang dat daardoor in de omliggende wijken extra parkeeroverlast ontstaat.

Partij voor de Inwoners is van mening dat het merendeel van bewoners van De Zuid een eigen oprit heeft om de auto op te parkeren. Bewoners achter het Wantveld hebben dat vaak niet.

De fractie wil nu weten wat de kosten zijn die afsluiting met zich meebrengt en of de wijkvereniging van De Zuid het eens is met het afsluiten van de wijk.

4 REACTIES

  1. Prima initiatief van deze partij. Want de Zuidbewoners denken dat ze een speciaal verheven status bezitten. Wel de lusten om in Noordwijk aan Zee te wonen maar niet de lasten die zijn voor de gewone man. Wanneer volgt de rest van de raad met de VVD voorop. Ik laat me verrassen.

  2. Overbodige vraag of de wijkvereniging De Zuid achter de afsluitmaatregel staat. Dat is wel duidelijk. Een betere vraag is aan deze wijkvereniging waarom deze meent dat de Zuid een voorkeursbehandeling nodig heeft?

  3. Duinpark kan ook goed worden afgesloten met maar een paar toegangswegen. Gaan deze bewoners ook een verzoek indienen?

  4. De Grashoek heeft ook maar twee toegangswegen dus ook dicht. Ben benieuw wat het college hier van zal vinden. Krijgen deze wijken dan ook zo’n voorkeurs behandeling. Zou wel democratisch zijn!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in