Noordwijk – CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk en Lijst Salman Noordwijk slaan de handen ineen om de verkeersveiligheid in de gemeente Noordwijk te vergroten.

De partijen maken een inventarisatie van verkeersknelpunten in De Zilk, Noordwijk en Noordwijkerhout. Het CDA deed dat vier jaar geleden ook al voor Noordwijkerhout. Inwoners wordt gevraagd onveilige verkeerssituaties te melden bij [email protected] of bij [email protected]. Beschrijf duidelijk de situatie en de straatnaam en stuur bij voorkeur ook een foto van het knelpunt mee.

Nog voor de zomer zullen de raadsleden de inventarisatie overhandigen aan het college.

1 REACTIE

  1. Er zijn al vele malen van deze veiligheid projecten geweest maar er wordt niks mee gedaan afgelopen jaren nog van de Politie nooit meer wat van gehoord er is een verkeer circulatie plan gemaakt heeft duizenden gekost niks mee gedaan vele foto’s gestuurd naar de gemeente over constante onveilige situatie in d Raadhuis straat het enige wat je horren krijg we nemen het mee.Dus niet en nu weer met zo’n plan komen mensen begin er niet aan want je hoort er niks meer van .Het hele dorp is gevaarlijk er zijn er nog maarweinig die zich aan de snelheid houden de Zeeweg de Mortel straat Beeklaan geen 50 maar honderd vijftig .En er wordt volgen ons nooit meer gecontroleerd op snelheid.Pak eerst die asociale maar aan dan wordt al de helft veiliger in dit Dorp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in