Noordwijk – Partycentrum Noordwijk aan de van Panhuysstraat is met ingang van afgelopen zondag gesloten.

Reden van de sluiting is dat de exploitant failliet is. Volgens de exploitant is dat nog een zaak van de rechter. Wel zijn het restaurant, het biljart- en dartgedeelte en de bowling dicht. Eerdere exploitanten redden het ook al niet. Een paar jaar geleden waren er plannen voor nieuwbouw op de locatie van de bowling. Dat ging toen niet door.

Wat er nu gaat gebeuren is onbekend. Officieel is het centrum tot nader order gesloten.

15 REACTIES

 1. Zaterdagavond heb ik er met mijn vrienden nog gegeten en gebowld het eten was heerlijk en betaalbaar de bediening goed we hadden een leuk avondje uit.

  Politiek Noordwijk maakt hier vast bezwaar tegen net zoals tegen de bezuinigingen van het Leidsch Dagblad
  we laten onze bowling toch niet verdwijnen.

 2. De laatste keer dat ik weet dat er wat georganiseerd werd voor een grote groep was het ook helemaal niet goed. Het zag er smoezelig uit toen we gingen voorbereiden en de catering savonds was ook niet in orde.
  Dus ik kijk hier niet van. Als je afspraken maakt en een hoop geld betaald mag je ook wat verwachten.

 3. Wat jammer, het is een mooie ruimte.
  De plaatselijke Voedselbank zoekt nog een ruimte. Zou graag in contact komen met de eigenaar(s) van dit pand, ook als het niet realiseerbaar zou zijn.

 4. Wat triest! Altijd enorm lekker gegeten dankzij kookgek DRIES en zijn spontane team. Ook met grote groepen (scholen) was alles mogelijk en tot in de puntjes verzorgd. Groot gemis in Noordwijk. Dank voor alles en veel veerkracht toegewenst!

 5. Jammer een goede inversteerder vinden nieuwe inrichting. Meer licht in het restaurant eten was altijd goed toen hij er zelf in stond.

 6. Voor de betreffende ondernemer natuurlijk dramatisch. Heel veel sterkte! Maar eerlijk is eerlijk. Het zag er de laatste jaren steeds minder uitnodigend uit.

 7. Heel veel locaties meegemaakt , maar bij DRIES en IRENE was het altijd Super.Ook bruiloft gehad van onze zoon , dit was OOK perfekt geregeld
  Heel erg bitter dat deze mensen dit verrast .!
  Dit hebben zij niet verdiend.
  Sterkte !!!!!!
  Pieter en Suzanne Z.

  • Dank je wel , het was ook niet nodig maar de eigenaar wil liever bouwen dan een bowling . Heel jammer voor Noordwijk. Het zal de komende jaren wel als braak terrein liggen . Zo proberen dit soort grote bedrijven druk te leggen op de gemeente om het bestemmingsplan te veranderen. Geen enkel middel wordt daarvoor geschuwd.

 8. Jammer!!!! Had het wel zo netjes gevonden, als we even gebeld werden omdat wij een feestavond daar gepland hadden. Zelf geprobeerd kontakt op te nemen, maar wordt nergens op gereageerd. Gelukkig op korte termijn nog een nieuwe lokatie kunnen vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in