Noordwijk – Voor- en tegenstanders van een Speeleiland in het Middengebied roeren zich. Inmiddels hebben tegenstanders 400 handtekeningen verzameld. De voorstanders laten nu ook van zich horen.

Zij hebben een petitie opgezet om de raadsleden ervan te overtuigen. Volgens hen biedt het Speeleiland een mooie gelegenheid voor de Noordwijkse kinderen om te kunnen spelen. De petitie wordt op 18 november aan de raadsleden aangeboden.

2 REACTIES

    • Ik vrees het ook Gijs… met veel financiële en redactionele middelen (12.500 flyers in De Noordwijker) halen ze sowieso meer stemmers. Vaak stemmers die niet eens weten waar dit gebied zich bevindt: het laatste stukje ongerept groen in het Middengebied, nu al voor een groot deel in de verdrukking door de nieuwe wijk Duineveld en het zwembad. De petitie tegen (de bestemmingsplannen voor) een speeleiland hopen dat dit gebied wordt gebruikt voor een Landschapspark met een natuurlijker speelpark, geïntegreerd in de groene omgeving en zonder lichtmasten van 12 meter en gebouwtjes van 50m2. Dus laat alle kinderen van Noordwijk hier lekker komen spelen, maar dan in een speelpark zonder alle poespas (NB wie betaalt dit allemaal?).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in