Foto PB

Noordwijk – De Stichting Platform Initiatief Noordwijk (PIN) wil dat het gemeentebestuur ingrijpt bij de bouwwerkzaamheden aan het Willem-Alexanderpark 55.

Volgens PIN leiden de komst van een damwandconstructie en trap tot “een zeer ongewenste situatie met betrekking tot de omgeving van het pand Willem Alexanderpark 55”. Ook geven de briefschrijvers aan, dat er geen sloopvergunning is verstrekt voor de verdwenen garage. Ze vermoeden dat de woning wordt gesplitst in zes (zorg)appartementen, terwijl B&W dit verzoek eerder afwezen.

Verder laten ze weten, dat de projectontwikkelaar gebruik maakt van “dubieuze praktijken, zonder rekening te houden met betrokken bewoners”.

2 REACTIES

  1. Wanneer laat de Gemeente eens zien dat ze geen speelbal is van projectontwikkelaars???
    Zie Voorstraat 114-116, het Julianahofje en nu Alexanderpark 55.
    De bewoners zijn de dupe van de huidige machtsverhoudingen.
    Ik ben ook benieuwd of de eigenaar van Alexanderpark 55 dezelfde is als degene die achter de bv’s van Voorstraat 114-116 zit …. .
    GEMEENTE, laat zien dat je achter jouw bewoners staat (of er ‘pal voor staat’).

  2. Ze zullen wel contacten met elkaar hebben .Daar is het onder zoek na wat de burgemeester wil .Maar dan moet je wel een integer bureau vinden want ik moet de binder wel gelijk geven wie betaalt die bepaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in