Het voormalige munitiedepot aan de Rijnsburgerweg

Voorhout – Bij de gemeente Teylingen is een verzoek ingediend om in de voormalige munitiedepots aan de Rijnsburgerweg in Voorhout arbeidsmigranten onder te brengen. Dat melden B&W in een memo aan de gemeenteraad.

De eigenaar wil de gebouwen renoveren en inpandig verbouwen voor de huisvesting van 52 arbeidsmigranten. Het plan moet nog nader worden uitgewerkt. Het college heeft aan de initiatiefnemer
gevraagd de omwonenden en eigenaren van aangrenzende percelen te informeren over het plan. De belanghebbenden kunnen vervolgens bij de gemeente binnen 14 dagen reageren op het plan.

Afhankelijk van deze reacties wil het college een beslissing nemen. Als dat positief uitpakt, kan de eigenaar zijn plannen verder uitwerken.

3 REACTIES

  1. Inderdaad. Dit lijkt meer op een samen opgaan in de planontwikkeling met omwonenden en belanghebbenden. Hopelijk zijn de betreffende partijen wel geïnformeerd voordat een en ander ter perse/in de media is gegaan. Niets vervelender om via externe kanalen achter dit soort plannen te komen. @gemeentenoordwijk; kijk eens hoe de buren dit doen. Leerzaam!

  2. Vraag me wel eens af waar al die arbeidsmigranten voor nodig zijn. Toch niet voor die paar overgebleven bollenveldjes?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in