Noordwijk – B&W van Noordwijk werken mee aan een verzoek om een indoor speeltuin te vestigen aan Parallel Boulevard 172.

Het gaat om een kleinschalige speeltuin van 120 m2 met een ballenbak, kleine botsauto’s en een koffiebar. De indoor speeltuin is bedoeld voor kinderen van 3 maanden tot 7 jaar oud. De speeltuin past binnen het geldende bestemmingsplan. Bezoekers zouden kunnen parkeren aan de Parallel Boulevard/ Nicolaas Barnhoornweg.

B&W denken dat de indoor speeltuin een prima slechtweervoorziening is en een aanvulling op het aanbod. Vanwege het kleinschalige karakter is er geen vrees voor een grote aanzuigende werking vanuit de regio.

4 REACTIES

  1. Wel aandacht voor geluidsoverlast ! Huidige boksschool geeft ook flink (alleen ) geluidsoverlast , deze units zijn niet gemaakt voor geluids producerende activiteiten tenzij ze worden aangepast .

  2. Jullie lijken wel gek om hier een indoor speeltuin te maken we barstten al van de overlast van de boksschool en wij de bewoners vinden dit geen goed idee ,ik zou zeggen zoek maar een andere lokatie maar niet bij ons ,,bowling Noordwijk staat ook leeg heb je gelijk parkeer plaatsen erbij !!!
    Appartement 162

  3. Gewoon door laten gaan, boksschool geeft totaal geen overlast. Ouwe zeuren zijn jullie!

    Appartement Writsaert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in