foto Google Streetview

Hillegom – De Prinses Irenelaan wordt 5,70 meter breed. Dat blijkt uit de plannen van de gemeente voor het herinrichten van deze weg.

De bus blijft over de Prinses Irenelaan rijden; daarom blijft hier asfalt op liggen. Maar dat asfalt krijgt wel een bruin/roodkleurige ‘streetprint’, zodat nieuwkomers op de weg het gevoel krijgen, dat ze langzamer moeten rijden. De inrichting van de weg wordt zo aangepakt, dat hier maximaal dertig kilometer per uur gereden mag worden. Op die manier kan de politie ook controleren op te hard rijdende bussen, fietsen, motoren of auto’s.

De bushaltes aan de westkant van de Prinses Irenelaan, tussen de Mariastraat en Weeresteinstraat, komen ter hoogte van de huisnummers 11-13 (halte zuidzijde) en de huisnummers 15-25 (halte noordzijde). Voor het in- en uitstappen stopt de bus op de rijbaan. De haltes aan de oostzijde van de Prinses Irenelaan komen te vervallen.

1 REACTIE

  1. Hebben we geld voor het herinrichten van de Prinses Irenelaan? Dat is helemaal nergens voor nodig.
    Daarnaast is het een zeer raar plan om de bussen te laten stoppen op de rijbaan, dat is goed voor de doorstroming maar niet heus.
    Houden we er met zijn allen rekening mee dat de wegen in dit dorp zo smal zijn dat als er ook maar iets gebeurt de hele boel vastloopt!?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in