Foto PB

Noordwijk – Een inwoner loopt al vijf jaar rond met plannen om het gebouw van de voormalige peuterspeelzaal Harlekijntje op een nieuwe manier te gebruiken.

Indertijd kreeg de inwoner, van wie de naam niet bekend is gemaakt, het advies om haar/zijn plannen niet openbaar te maken, omdat er een openbare inschrijving moest komen, zo schrijft de initiatiefnemer aan de raad. Ze/Hij wil een ‘kids-repaircafé’ opzetten in het pand en een tiny forest planten rondom het gebouw.

Ook zijn er plannen voor lezingen over duurzaam ondernemen, de circulaire economie, die kunnen plaatsvinden in een “kenniscentrum duurzaamheid”. Gehoopt wordt, dat de gemeenteraad dit inwonerinitiatief zal steunen.

2 REACTIES

  1. Ook weer zo,n WAZIG verhaal ! Wat wordt hier nou precies bedoelt door dit persoon. Wees duidelijk. Met dit verhaal kan niemand iets en worden er alleen rook gordijnen opgetrokken!

  2. Mag ik via deze weg vragen of deze inwoner contact met mij wil opnemen? Ik ben ook wel eens gewezen op deze locatie en zou graag eens van gedachten willen wisselen! Ik zie namelijk zeker wat in dit plan!

    Je kunt contact opnemen via Facebook: noordwijkklein of via noordwijkklein.nl.

    Dank je!
    Wendy van Leeuwen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in