Plannen voor kiosk en duinpaviljoen

Foto Stichting Duinpaviljoen Cultureel Noortwyck

Noordwijk – De oprichting van de Stichting Duinpaviljoen Cultureel Noortwyck zorgt voor enthousiasme in de gemeenteraad, zo bleek dinsdagavond.

Deze stichting wil de culturele beleving van de badplaats Noordwijk versterken door het bouwen van een duinpaviljoen en een kiosk aan de Koningin Wilhelminaboulevard. Dat zorgt voor een betere verbinding tussen het strand en de boulevard, zo vindt VVD-raadslid J. Knapp. De VVD vroeg aan het college van burgemeester en wethouders om met de initiatiefnemers in gesprek te gaan en de mogelijkheden van de plannen te bespreken.

Wethouder Roberto ter Hark kon melden, dat een eerste gesprek op maandag 28 juni plaatsvindt.

8 REACTIES

  1. Weer een plan voor de welgestelde Noordwijkers , waar vinden we ideeën voor de minima .
    Of moet je eerst meer besteden schulden maken en dan alleen de mogelijkheid is de voedselbank!
    Raar !

  2. Je leest alleen maar over Nw Aan zee wat een gekke praat jullie kunnen je beter druk maken over huizen voor de bewoners van Noordwijk het ene idee is nog niet van tafel en ze hebben weer een ander verhaal ga eens besturen in plaats van kapitalen uit geven aan kul dingen .Maak de fietspaden een schoon snoei de bomen een .Daar hebben de mensen iets aan .

  3. Goede verbinding strand – boulevard? Wat is daar cultureel aan. Liever daar de coffeeshop voor lucide dromen en een verbinding met het hemelse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in