Het Julianahofje

Noordwijk – De Stichting Platform Initiatief Noordwijk (SPIN) wil graag als bemiddelaar optreden tussen het gemeentebestuur en inwoners van Noordwijk.

Dat laat SPIN-voorzitter Hans Stol weten in een brief aan de gemeenteraadsleden. Volgens hem zijn veel inwoners niet blij met de manier waarop de gemeente over ontwikkelingsprojecten communiceert. Als voorbeelden noemt Stol het bouwproject Julianahofje en Groot Hoogwaak.

Het moge duidelijk zijn dat een andere werkwijze bij RO projecten noodzakelijk is om te voorkomen dat de Gemeente nog meer tegenover haar bewoners komt te staan dan nu het geval is. Wij zijn bereid om, indien nodig , als intermediair op te treden.

6 REACTIES

  1. Lijkt mij niet nodig dat mbt tot communicatie tussen gemeente en inwoners een intermediair moet gaan optreden, dan krijg je weer een extra schakel in de keten. Ligt een taak voor de gemeente en niet voor SPIN!!

  2. Zal wel niet gebeuren en hup hebben we straks weer een nieuwe politieke partij erbij.
    We hebben er al zo weinig wat volgens mij juist de verzuiling en dus proces verlopen extra vertraagd.

  3. Welke kwaliteiten pretendeert SPIN wel niet te hebben om als een soort intermediar op te treden? De kiezer stemt en de politieke partijen bepalen. SPIN lijkt me weer een onnodige organisatie van ontevreden mensen die weer hun gelijk willen halen buiten het democratische bestel om. Niet doen SPIN, leidt tot onnodig oponthoud van zaken, onduidelijkheid, betweterij enz.

  4. Welke kwaliteiten pretendeert SPIN wel niet te hebben om als een soort intermediair op te treden? De kiezer stemt en de politieke partijen bepalen. SPIN lijkt me weer een onnodige organisatie van ontevreden mensen die weer hun gelijk willen halen buiten het democratische bestel om. Niet doen SPIN, leidt tot onnodig oponthoud van zaken, onduidelijkheid, betweterij enz.

  5. De gemeente moet zelf duidelijk zojn naar zijn inwoners maar ik heb het idee dat ze de inwoners van Noordwijk niet zo bij de hand vinden Nou ik weet wel anders Dat spin moet maar een ander slachtoffer gaan zoeken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in