Noordwijk – Een opgeluchte bezitter van een paardenweitje heeft een e-mail met complimenten gestuurd naar de raadsleden.

Enkele maanden geleden stuurde deze inwoner een noodbrief, uit angst dat zijn terrein als illegaal wordt beschouwd. Zijn brief leidde er mede toe, dat er een telefoonlijn werd ingesteld. Ook vond er een gesprek plaats met wethouder Sjaak van den Berg.

,,Intussen heb ik, mijn buren en anderen hierdoor te horen gekregen niet gehandhaafd te zullen worden, iets waar ik natuurlijk ontzettend blij mee ben. Maar dit neemt niet weg dat er voor sommigen een gerechtigd handhaven zal volgen.’’ De e-mailschrijver pleit voor een ‘uitsterfbeleid’, waarbij de huidige eigenaren hun activiteiten kunnen voortzetten. ,,Voor de paardeneigenaren hoop ik dat de gemeente in oplossingen blijft denken. Elk paard dat op straat komt te staan is er 1 teveel!’’

1 REACTIE

  1. Als deze ‘1e klas bollengrond’ dan administratief gezien gewoon beschikbaar is dan is er toch niets aan de hand, zo gaat dat tegenwoordig wereldwijd met bv milieu en klimaat certificaten, ‘ administratief’ klimaatneutraal. Maar gemeente Noordwijk moet persé fysiek handhaven i.p.v. een kettingbeding op te stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in