Politie betaalde belastingen

Tijdens de verbouwing van het pand aan de Duinwetering is de politiepublieksbalie vanaf 3 oktober gevestigd in het gemeentehuis aan de Voorstraat in Noordwijk en in het voormalig gemeentehuis aan de Herenweg in Noordwijkerhout

Noordwijk – De afgelopen 25 jaar heeft de politie de vereiste belastingen betaald voor het politiebureau aan de Duinwetering.

Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten naar aanleiding van vragen door PUUR. Niet alleen de OZB en rioolheffing is door de politie afgerekend, maar ook de waterschapsbelasting.

De jaarlijkse lasten voor die waterschapsbelasting zijn eerst door de gemeente betaald en daarna door de politie weer aan de gemeente betaald, zo geeft het college aan in een brief naar de gemeenteraadsleden.

8 REACTIES

  1. Dit betekent meneer de wethouder; de gemeente was en is gewoon de eigenaar. Dus daarom heel snel dat GEMEENSCHAPSGELD terug eisen. En nee, niet in die Noordwijkerhoutse bodemloze put gooien!! U snapt vast wel dat ik hier de Schelft mee bedoel. Waar nooit geld voor nieuwbouw door het v.m Noordwijkerhoutse college voor gereserveerd is!! En dan nu de Noordwijkse inwoners hier voor op laten draaien. Het moet niet gekker worden.

  2. Ik vraag mij af wat hier allemaal achter zit want dat dit geen zuivere koffie is moge nu toch wel duidelijk zijn!

  3. In Noordwijk zijn decennia lang miljoenen in bodemloze putten gegooid. Noordwijkerhouters moeten hier helaas nu voor opdraaien. De financiele huishouding van Noordwijkerhout was voor de fusie een stuk gezonder dan die van Noordwijk!

  4. Het gaat hier niet om Noordwijk of Noordwijkerhout maar om duidelijkheid, in het geval de gemeente de waterschapsbelasting heeft betaald en de nota aan de Gemeente is gericht, lijkt het of dat de gemeente de eigenaar is/was en de politie het gebouw huurde??

  5. Als ik een huis koop moet ik naar een notaris en wordt de overdracht ingeschreven in het kadaster. Begrijp toch echt niet helemaal waarom kadaster niet leidend is hier. Als daar staat dat Gemeente eigenaar is, dan is dit toch gewoon zo?

  6. Ik ben benieuwd of politieke partij PUUR hier genoegen mee zal nemen. Want deze vraag is door deze partij aan het college gesteld. Ik zou gelijk maar om de bewijzen vragen. Het is zo krom dat als je geen eigenaar van dat gebouw was dat je dan toch deze belastingen moest betalen. Ik wacht in spanning af

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in