Foto Politie

Hillegom/Lisse/Noordwijkerhout/De Zilk – De politie Bollenstreek Noord gaat op aanvraag controleren op snelheid. Dat moet de verkeersveiligheid in de regio verbeteren.

Inwoners kunnen met een persoonlijk bericht op facebook, insta of twitter van politie Bollenstreek Noord melden in welke straat of wijk te hard wordt gereden, op welke dagen of tijdstippen en in welke richting. Agenten van Bollenstreek Noord proberen dan ter plaatse een snelheidscontrole te houden en laten vervolgens de resultaten daarvan horen.

De controle-aanvragen kunnen worden gedaan voor Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout en De Zilk. Op woonerven en 30 kilometer-zones worden er geen controles gedaan als er geen snelheidsbeperkende maatregelen zijn getroffen.

4 REACTIES

  1. Heereweg noord, vanaf Oranjelaan éénrichting naar Nassaustraat (Amalia-rotonde), is 30 km zone. Afslaande automobilisten hebben alle aandacht nodig voor het nemen van de drempel zodat ze het verkeersbord 30 km niet zien, wellicht herhalen bij Polderman en op wegdek aangeven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in