foto politie

Hillegom/Lisse/Teylingen – Bij de politie worden de laatste dagen meerdere aangiftes gedaan van gestolen elektrische fietsen. Geen van deze fietsen was voorzien van een extra slot. Dat meldt het basisteam politie HLT op Facebook.

De bij de fietsen geleverde sloten zijn vaak niet afdoende: ze zijn vrij eenvoudig te forceren. De politie raadt dan ook aan altijd een extra, tweede slot te gebruiken als de fiets ergens wordt geparkeerd.

Ook als je even snel een boodschap doet en binnen een paar minuten weer terugkeert.

6 REACTIES

  1. En dan het tweede extra slot wel aan een boom, fietsenrek, lantaarnpaal o.i.d vastmaken. De dieven deinzen er niet voor terug om de fiets op te pakken, ook met twee losse sloten, en achterin een busje of laadbak te zetten en gewoon weg te rijden.

  2. Mijn elektrische fiets gazelle is op 16 augustus omstreeks 9.30 uur gestolen uit de overdekte passage bij Deka en Kruidvat op dat moment waren twee glazenwassers van Pompe aan het werk,deze twee hadden niets opgemerkt bij navraag ik ben hooguit 5 minuten in de Dekawinkel geweest en fiets weg. Zijn er geen camera,s in deze passage? Het gaat hier om een felrode gazelle elektrische fiets type Ultimate C8+HMB.
    WIE WEET ER WAT HOGE BELONING.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in