Foto: AS Media

Noordwijk – De politie heeft woensdagavond opnieuw opgetreden omdat er te veel jongeren op het strand waren. Er werd gevraagd het strand te verlaten, de politie spreekt zelf van wanordelijkheden. Op dezelfde plek als een paar weken geleden, op het parkeerterreintje naast de vuurtoren verzamelden zich daarna veel jongeren. De politie heeft één persoon aangehouden.

NOORDWIJK – Woensdagavond 2 juni rond 22.55 uur was een groot aantal politieagenten op de been aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Op het strand waren veel mensen aanwezig vanwege het mooie zomerse weer. De politie was aanwezig om de drukte in de gaten te houden. Op een gegeven moment greep de politie in omdat het te druk en onrustig werd. De aanwezige mensen werd gevraagd om het strand te verlaten en naar huis te gaan. Er is minstens een aanhouding verricht.

4 REACTIES

  1. in het nieuwe ‘normaal’ bepalen de autoriteiten wanneer het ’te vol’ is op het strand en je weer naar huis moet…
    rare tijden..

  2. Gewoon sluiten die tent het is al voor de derde keer dat er rellen zijn .Is hier geen burgemeester die dat niet aandurft .Het is bij het asociale af .En nog wat het zal wel lekker rustig worden zonder die pokken muziek .

  3. Gewoon sluiten die tent het is al voor de derde keer dat er rellen zijn .Is hier geen burgemeester die dat niet aandurft .Het is bij het asociale af .En nog wat het zal wel lekker rustig worden zonder die pokken muziek .Het is geen wonder dat de Politie geen tijd heeft voor normale zaken .Te hard rijden fietse dief stal druks overlast .En wat kost zo’n avondje met zoveel Politie op het strand .

  4. Juist Klaas, met de komst van dit soort tenten en het zijn er nogal wat daar in de Noord(op 1 na waar alleen nog gewone mensen komen)zie je de veel te grote drukte met alle gevolgen van dien. Dit soort tenten trekken een heel ander publiek aan. En juist die pleuris herrie van die monotone muziek en de vervuiling van die smerige stinkende “gezellige”hout kachels. Gelijk verbieden. Dit heeft met een zogenaamd KUHROORD helemaal geen ene moer te maken. Dus optreden gemeente Noordwijk en weg met dit soort tenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in