Politie: toename autodiefstallen en inbraken

Foto Politie

Bollenstreek – Politie Noordwijk en HLT melden een toename van het aantal autodiefstallen en woninginbraken in de regio.

Bij auto-inbraken worden vooral het navigatiesysteem en bedieningspaneel gestolen. Met name BMW’s en Volkswagens zijn populair bij het dievengilde. Het advies is de auto op een veilige plek te zetten en een alarmsysteem in te bouwen.

Ook neemt het aantal woninginbraken tijdens de vakantie toe. Tips om inbraak te voorkomen: licht de buren in, zorg dat je huis er bewoond uitziet, sluit alles goed af en zorg dat de post wordt opgeruimd. Wie iets verdachts hoort of ziet: bel dan vooral 0900-8844 of 112.

4 REACTIES

  1. Dit word alleen maar erger, want het is een zeldzaamheid als je nog een politie auto
    tegen komt en een wijkagent zie ik al jaren niet meer in de wijk.
    Dus is het voor de dieven vrij spel, want opsporen is ook verleden tijd.

  2. Ze moeten nog meer bezuinigingen bij de politie krijgt dat soort nog meer ruimte bedankt regering laat de burger het maar uit zoeken .Een wijk agent kan je alleen via een telefoon of mail bereiken .de criminelen hebben de macht in Nederland .

  3. We lezen niks van de aanrijding op de boulevard met een kar van het Oranje hotel karretjes die op de stoep rijden en twee mensen het zieken huis in rijden of mag dat niet bekend worden .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in