Foto 112Bollenstreek

Noordwijk – Onrustig was het in de nacht van donderdag op vrijdag in het uitgaansgebied van Noordwijk.

Vrijdagochtend rond 2.00 uur reden agenten over de Grent toen zij getuigen waren van een mishandeling. Toen agenten hiervoor een 20-jarige Noordwijker aanhielden, begon het uitgaanspubliek zich te bemoeien met de aanhouding en werden de agenten belaagd. Die vroegen assistentie van collega’s. Meerdere eenheden van de politie moesten komen om de rust te herstellen. Gezamenlijk dreven zij het publiek uiteen en rond 3.00 uur was het weer rustig.

Persoonlijke ongelukken hebben zich niet voorgedaan en het bleef bij een aanhouding.

 

 

11 REACTIES

 1. Hoe lang blijven die rottenten op de Grent nog open?? Alleen maar ellende voor heel Noordwijk met al die geluidsoverlast en vernielingen. Laat ze maar naar de steden gaan om te stappen.

  • Zelf nooit uitgeweest in Noordwijk vroeger? Wat een onzin om alleen in een stad uit te kunnen gaan. Het aantal uitgaansgelegenheden is al bij lange na niet wat het geweest is en geluidsoverlast? Tja, je kiest voor Noordwijk om te wonen..

   • Tuurlijk heb ik ook gestapt. Ik vond het echter nooit nodig om me plat te zuipen, te gaan lopen schreeuwen op straat, te gaan knokken of andermans eigendommen kapot te trappen.
    En toch tot diep in de nacht wezen stappen. Het is mogelijk als je ook maar een beetje fatsoen in je donder hebt.

 2. Of nog beter: al die staptenten op een industrieterrein ver weg van het bewoonde dorp waar mensen ’s nachts willen slapen omdat ze overdag moeten werken.

 3. En daar wil de gemeente geld in steken het is een groote zuippartij ze komen al dronke aan en dan naar huis om vieruur het hele dorp wakker .Op ruimen die troep. Mooie huizen bouwen Weer geen reclame voor Noordwijk.

 4. Wat een onzin reacties.
  De Grent is er al langer dan dat de meeste mensen er wonen.
  De overlast is al lang niet meer wat het geweest is, dankzij onder andere inzet van de politie en helaas door een afnemend publiek.
  Als het je niet zint, verhuis dan lekker naar een onbewoond eiland.

 5. Dit is niet eenmalig maar regelmatig al jaren zolang de grend er is is het rotzooi zuipen herrie en vernielenkijk maar op zondag ochtend in het dorp .En de hoge heren maar de andere kant op kijken wat kost dit de maatschapij al die agente die weer overwerken .Noor maal zie je geen agent in het dorp dus dit is allemaal extra laat die kroegen het maar betalen .Dan kunnen ze gauw sluiten .Of laat ze lekker een keer uitvechten met toezicht is het ook zo over.Ze maken zich bij de gem meer druk over een hondje die op de reep loopt gisteren een oude dame uit Den Haag honder tachtig eur boete dit staat tog niet in verhouding .Als ze een plante bak vernielen twee uur straf .Het is de wereld op zijn kop.

 6. Wel leuk, die reactie van IQ en de heer Piet. In de recente jaren is het Noordwijkse uitgaansleven sterk terug gelopen en staan er verschillende tenten te koop en te huur, die gelegenheden stonden enkele jaren geleden nog tot de nok toe vol. Maar blijkbaar hebben beide personen nog steeds erg veel overlast van de lokale uitgaansgelegenheden, die er overigens al heel erg lang zitten.

  De uitgaansgelegenheden moeten dan maar dicht, omdat enkele bewoners van Noordwijk overlast ondervinden aan de uitgaansgelegenheden die hier al langer verblijven dan de leeftijd van het huidige stappubliek. Het verbaast me dan ook dat hier niet wat eerder aan gedaan wordt door beide personen. Of grijpen deze personen het moment aan gewoon eventjes lekker te klagen over iets waar ze weinig mee te maken hebben of in het verleden op de koop hebben toegenomen?

 7. Soms wordt de horeca gewoon de schuld van ongeregeldheden in de schoenen geschoven. Volgens mij is dat niet eerlijk. De schuld moeten we zoeken bij de mentaliteit van de mensen. En niet alleen de jeugd. De jeugd krijgt voorbeelden van ongewenst gedrag met de paplepel ingegoten. Denk maar eens aan het fietsen op de stoep, door rood licht oversteken, huisdieren de behoefte laten doen en het niet opruimen, te hard door een woonwijk rijden met de auto, als fietser geen rekening houden met een zebrapad, eigen kinderen van sterke drank voorzien omdat het in het uitgaansleven zo duur is en het parkeren op de stoep omdat het makkelijker is om mensen in en uit te laten stappen. Dit alles gebeurd gewoon de hele dag door en deze voorbeelden worden allemaal gegeven door de volwassenen. Als wij als volwassenen nu eens zouden beginnen met deze voorbeelden om te zetten naar de goede voorbeelden, kan het wel eens zijn dat de volgende generatie dit ook weer overneemt en leert wat sociaal gedrag inhoud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in