Lisse – Een poging tot straatroof vond in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 februari, omstreeks 2.00 uur plaats op de Uitermeer. Het slachtoffer reed op zijn fiets vanaf de Ruishornlaan richting de brug over de Ringsloot. Bij de bosschages ter hoogte van de Poelwaai zag het slachtoffer twee personen uit deze bosschages komen, waarbij een persoon een mondkapje op had. Kort hierna werd het slachtoffer door de personen tegen gehouden en moest hij onder bedreiging van een voorwerp zijn spullen afstaan. Door doortastend optreden van het slachtoffer renden de twee personen weg. Deze verdachten staken de Uitermeer over en renden de trap af richting de Fazantstraat.

Persoon 1 was een man tussen de 16/18 jaar, ongeveer 1.75m lang, en droeg een zwarte trui met capuchon en een zwarte broek met donkere schoenen. Deze persoon sprak normaal Nederlands.
Persoon 2 was een man, normaal postuur, ook ongeveer 1.75m lang, en droeg ook een zwarte trui met capuchon met donkere schoenen.

Mocht u informatie hebben of eventueel beelden meld u bij de politie via 0900-8844 of op het bureau aan de Heereweg 306.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in