Foto PB

Noordwijkerhout – De politie doet onderzoek naar een bijtincident in het losloopgebied Klein Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Het incident gebeurde op dinsdag 16 maart, tussen 15:50 uur en 16:10 uur. Hierbij waren een blanke man van tussen de 40 en 50 jaar oud en zijn hond betrokken. Behalve dat de hond een rottweiler zou zijn, zijn geen verdere gegevens bekend. De politie wil vanwege de afhandeling van de schade graag in contact komen met de hondeneigenaar.

Wie iets heeft gezien of wie weet wie de man is, wordt gevraagd te bellen met de politie op 0900-8844. De zaak is bekend onder nummer PL1500-2021077788.

4 REACTIES

    • wat heeft hondenbelasting met een bijt incident te maken?! eerder verplichte honden training voor elke honden eigenaar en/of muilkorven voor door wet bepaalde agressieve honden…

    • Dat slaat echt nergens op parasolletje.
      Hondenbelasting wordt gebruikt voor onverziene kosten zoals het betalen voor een architect waarvan de plannen toch niet door gaan . Rottweiler is niet altijd slecht. Tis de eigenaar die dit had moeten voorkomen .

  1. Losloop gebied? Klein Leeuwenhorst, Zuid Hollands landschap, is aan beide zijde het hele jaar honden aangelijnd! Behalve op grond van de barones.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in