foto politie

Noordwijk – De politie is dringend op zoek naar de 25-jarige Serge Hakobian. Hij wordt ervan verdacht op 20 december een 35- jarige vrouw om het leven te hebben gebracht in Noordwijk.

Serge Hakobian is op de vlucht voor de politie en bevindt zich mogelijk in het buitenland. Hij heeft lang donker krullend haar, een mager postuur en draagt vermoedelijk een zwarte jas. Het is onduidelijk hoe hij zich verplaatst. Van de verdachte is bekend dat hij psychische klachten heeft en agressief kan reageren.

Wanneer u deze man ziet of weet waar hij is, benader hem niet zelf maar bel de politie. Inmiddels staat Serge Hakobian internationaal gesignaleerd voor aanhouding. Het onderzoeksteam is bereikbaar via 0800-6070, anoniem via 0800-7000.

1 REACTIE

  1. Als ze psychische klachten hebben en ze weten dat en hij is nog gewelddadig ook hoort hij toch niet vrij rond te lopen .Straks wordt hij opgepakt krijgt hij 3jaar omdat hij een slechte jeugd heeft gehad .want het schijnt dat hij al bekend was .Het is verschrikkelijk voor de nabestaande .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in