Noordwijk – Een grote meerderheid van de Noordwijkse politiek is enthousiast over het plan voor een nieuw, permanent clubhuis voor de Kustsurfvereniging Noordwijk (KSN). De kosten bedragen 850.000 waarvan de gemeente 425.000 euro voor haar rekening moet nemen. Het clubhuis wordt niet alleen voor de surfclub gebruikt. Ook mountainbikeclub de Noordbikers gaat het gebruiken. Ook wordt er samenwerkt met andere maatschappelijke organisaties. Wel waren er nog vragen over het eigendomsrecht, want dat blijft bij de KSN, terwijl bij andere sportcomplexen de gemeente eigenaar is. D66 verwees naar een plan voor de surfvereniging in Katwijk dat 414.000 euro kost. Volgens wethouder Van Duin gaat Noordwijk als sportgemeente voor de hoogste kwaliteit. Volgend maand beslist de gemeenteraad over een meer uitgewerkt voorstel. De eerste paal zou in oktober de grond in kunnen. (Ontwerp: Van Egmond totaalarchitectuur)

3 REACTIES

  1. Na een indrukwekkende voorbereiding en planvorming is de bouwcie en het bestuur van de KSN erg blij met de politieke steun!!!

    Het bestuur van de KSN is met diverse maatschappelijke platforms en lokale verenigingen in overleg om de nieuw te bouwen faciliteiten te kunnen delen.
    In overleg met Gemeente Noordwijk en de ALV KSN zal dit komen zomerseizoen besproken worden.

    In oktober hopen wij de eerste paal te boren..!

    KC bouwcie KSN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in