Noordwijkerhout – Onrust, overlast en criminaliteit. Zo vat de politieke partij NZLokaal een aantal kort op elkaar gebeurde incidenten in het centrum van Noordwijkerhout samen. De partij noemt als voorbeelden een poging tot brandstichting aan de achterkant van het BAVO-hoofdgebouw, de vernieling van bloembakken in de winkelstraat en luidruchtige jeugd op het schoolplein van de Prinsenhofschool. De partij heeft er vragen over gesteld aan het college van B & W. Ze wil weten hoe toezicht en handhaving uitgevoerd gaan worden. Ook wil NZLokaal weten of het eigen plan van 1 wijkagent en 1 Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA) per 5000 inwoners wel voldoende effectief kan zijn.

3 REACTIES

  1. Hangjeugd onder de poort bij de Digros die andermans spullen vernielen en dealen en pissen en er een rotzooi van maken. Al jarenlang elke dag en niemand die iets doet

  2. Er ligt al een tijd een gesloopte vuilnisbak pal langs het fietspad Oosterduinse meer aan de westkant. Deze wordt steeds in brand gestoken en vorm een gevaar voor natuur, kinderen en honden. Er liggen ook resten van drugs en glasscherven.
    Er is ook overlast van lawaai en vernieling maar als je politie belt dan komt deze niet opdraven. Wie stopt dit?
    Ik ga foto’s hiervan publiceren voor overheid en pers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in