Nu staat er nog een garage op de plek waar de nieuwe ingang moet komen (foto: archief).

Noordwijk – Burgemeester en wethouders geven het plan “Poort van Offem” vrij voor inspraak.

Op het terrein van de Herenweg 21-23 staan nu nog enkele leegstaande bedrijfspanden en een bedrijfswoning. Maar hier moet een appartementengebouw met 16 wooneenheden komen en een ‘langzaamverkeerverbinding’ tussen de nieuwe woonwijk Offem Zuid en Noordwijk-Binnen. De gemeente heeft enkele jaren geleden dit perceel aangekocht en zal zorg dragen voor de verbinding tussen de Voorstraat en de Verlengde Voorstraat. Die kan worden gebruikt door voetgangers, fietsers en scooterrijders.

Ontwikkelaar Poort van Offem vof bouwt de woningen. Meer informatie: www.poortvanoffem.nl

Artist impression (afbeelding poortvanoffem.nl)

4 REACTIES

  1. Wordt dit weer zo’n duur complex of heeft de gemeente nu iets aangekocht en doet ze nu wat ze moet doen: sociale woningbouw bouwen voor de Noordwijkse woningzoekenden.

  2. Zal ook wel weer zo”n kei duur project gaan worden. Bouw toch eindelijk eens iets voor de Noordwijkers zelf niet iedereen heeft tonnen op de bank en zeker de jongeren die alleenstaand zijn komen hier nooit aan de beurt voor een woning.

  3. Appartementen van af een ton of 5 zeker dat zijn de sociale woningen in Noordwijk dan zal dat speel tuintje ook wel weer weg moeten .Want dat geeft ook overlast . dit soort huizen die zijn zo gebouwd maar gewone woningen daar doen ze jaren over .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in