Pop up kinderboekenwinkel in Noordwijk

Noordwijk – De komende Kinderboekenweek is net als zoveel evenementen dit jaar een bijzondere. En daarom opent van der Meer in Noordwijk van 30 september tot en met 11 oktober 2020 de pop-up kinderboekwinkel ‘Bij ons aan de overkant’ op Keuvel 4. Nog meer ruimte voor nog meer kinderboeken én leuke ontmoetingen met misschien wel de schrijver van jouw favoriete boek!

De opening van de Kinderboekenweek laten ze bij van der Meer niet stilletjes voorbij gaan. In een iets kleinere setting dan men van de Noordwijkse boekhandel gewend is, wordt op 30 september het Lemniscaat Kinderboekenfeest van 14 tot 16 uur gevierd bij Van der Meer én in de pop-up kinderboekwinkel aan de overkant.

De hele week zijn er activiteiten rond kinderboeken en het thema van de Kinderboekenweek ‘En toen…’. Zo komt Marco Kunst een verhalenvertelworkshop geven, kunnen kinderen op de foto met de Kleine IJsbeer, luisteren naar verhalen, spelen met de Smoezels en wordt er een Carcassonne Kampioenschap georganiseerd. Voor veel activiteiten moet wel even worden gereserveerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in