Popkoor Hillegom zoekt nieuwe koorleden

Hillegom – Het Popkoor Hillegom start op maandag 4 september vol gas het nieuwe seizoen. Op deze dag beginnen de repetities weer van dit leukste en gezelligste koor van Hillegom. Het koor is op zoek naar meer zangstemmen en daarom is de eerste repetitie is een open repetitie, dus iedereen die 15 jaar, maar nog geen 30 jaar oud is, mag komen meezingen ook al vind je van jezelf dat je geen echte zangstem hebt. Of zoals dirigente Yvonne Caspers het zegt:  “Dare to sing out loud” Kom het gewoon eens proberen.

Het Popkoor Hillegom heeft een uitgebreid modern repertoire met Nederlands- en Engelstalige popmuziek van bijvoorbeeld Joan Osborne, Nielson, Krezip, Billy Joel, Oasis, Brian Adams, de Dijk, Crowded House, Adele etc.

Voor het komend seizoen staan al een aantal interessante optredens gepland zoals bijvoorbeeld tijdens het Gluren bij de Buren in Lisse, een kerstconcert en een groot themaconcert in maart 2018..

De repetities worden gehouden op maandagavond om 19.45 uur in Jongerencentrum  Solution, van den Endelaan 7 in Hillegom. Op 4 september is het een open repetitie en dus een goede gelegenheid eens te komen luisteren en misschien wel  mee te zingen. Check de website met alle informatie over het koor: www.jongerenkoor.com En kan je 4 september niet komen, dan ben je elke maandagavond om 19.45 uur van harte welkom tijdens de repetities.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in