Wim en Trudy blij met prijs

Voorhout – De Postcodekanjerprijs van 54,9 miljoen is gevallen op een postcode in Voorhout. De winnende wijkcode in deze postcodeloterij is 2215. In totaal spelen er 4796 loten mee in deze wijk. De prijs van 54,9 miljoen wordt voor de helft verdeeld onder de deelnemers die meespelen in de winnende wijk. De andere helft gaat naar de deelnemers van de winnende postcode aangevuld door de twee letters. Die letters worden later bekend gemaakt. Als je alle 14 trekkingen hebt meegedaan win je in ieder geval 6.107,08 per lot, maar dat kunnen dus ook miljoenen worden. Vanwege corona komt er geen wijkfeest.

9 REACTIES

  1. Mensen laten zich opfokken door bekende Nederlanders, maar mensen laat je niets wijsmaken
    De grootste kans om financieel onafhankelijk te worden is niet mee te spelen aan loterijen. Bovendien leert de geschiedenis, dat overal waar veel geld omgaat, fraude en sjoemelen op de loer liggen.

  2. Mensen laten zich door bekende Nederlanders opfokken mee te spelen met loterijen. Maar laat je niet meeslepen, want de kans om financieel onafhankelijk is groter door dst geld op de bank te zetten in plaats van met loterijen mee te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in