Foto: Archief Bo

Lisse – De bewonersgroep Vlieglawaai Lisse houdt op woensdag 31 mei een presentatie over haar zorgen over de geluidsoverlast van vliegtuigen in Lisse. Dat gebeurt tijdens een bewoners informatieavond van de gemeente in de raadszaal van het gemeentehuis van Lisse. Tijdens deze avond zal de gemeente Lisse het resultaat van een Quick scan onderzoek bekend maken en kunnen inwoners vragen stellen. De bewonersgroep maakt zich zorgen over de komende drukke zomerperiode en vreest voor meer geluidsoverlast in de Poelpolder en het centrum van Lisse. De bewoners informatieavond begint om 19.30 uur in het gemeentehuis van Lisse.

1 REACTIE

  1. Het Slotdebat lijsttrekker op a.s. maandag 12 mrt. zou m.i. duidelijkheid moeten geven over het standpunt van de verschillende partijen m.b.t. de uitbreidingsplannen van Schiphol en het max. aantal vliegbewegingen.
    Vanwege de geluidhinder door vliegtuigen – om over de luchtvervuiling nog maar even te zwijgen- in Lisse, die het leefklimaat flink aantast een belangrijk onderwerp.
    Blijkens de verkiezingsprogramma’s zijn niet alle partijen hier duidelijk over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in