Prestatieafspraken 2021 ondertekend

Foto Willem Krol

Noordwijk – De Prestatieafspraken 2021 zijn ondertekend. De organisaties die met elkaar verantwoordelijk zijn voor de volkshuisvesting in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk kunnen aan de slag.

De ondertekening vond plaats tijdens een online bijeenkomst. De gemeente, de woningcorporaties en de huurdersbelangenorganisaties maken jaarlijks Prestatieafspraken voor het volgende jaar, met een doorkijk naar 2024.

Stichting Huurdersbelangen Noordwijk (SHN) weigerde, net als vorig jaar, de Prestatieafspraken te ondertekenen. Uit de afspraken voor 2021 blijkt volgens SHN dat het aanbod van sociale woningbouw wederom achterblijft. Daardoor duurt het onnodig lang om de enorme achterstand aan sociale huurwoningen in Noordwijk Zee en Binnen in te lopen. Een situatie die voor SHN onrechtvaardig en onacceptabel is.

2 REACTIES

  1. Allemaal weer grote worden maar er gebeurd niets voor de gewone mensen ja dure villa’s wat zijn dat voor een huize die in boek horst zuid gebouwd worden toch niet voor de gewone mensen .Dus met andere worden blijft alles bij het oude .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in