Bollenstreek – Op zaterdag 13 augustus reed de 75ste editie van het bloemencorso Flower Parade Rijnsburg door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Het thema ‘FEEST’ kwam uitbundig terug in de bloemen, de praalwagens en prachtig opgestoken auto’s.

  • Als mooiste praalwagen werd door de vakjury het Carnavalsfeest gekozen. De praalwagen werd aangeboden door de gemeente Noordwijk.
  • De mooiste personenauto werd aangeboden door WBE en had als thema Tropisch feest. De vakjury vond de uitwerking van Femke Lek een goede vertaling van het thema.
  • De mooiste personenauto volgens de vakjury en de publieksprijs waren voor Van Egmond Lisianthus BV.
  • De bindersprijs was voor de personenauto aangeboden door Verhees Notarissen. De arrangeurs Cees de Koning en Frits Driessen maakten met meerdere materialen en structuren een mooie eenheid aan.

Tijdens de opening op vrijdagavond mocht ook het publiek via een QR-code een keuze maken voor de mooiste praalwagen. Met een meerderheid aan stemmen werd het Kinderfeest verkozen. De Oranje Nassauschool uit Rijnsburg heeft het ontwerp gemaakt voor deze praalwagen in de vorm van een maquette.

 

1 REACTIE

  1. Het was één groot bloemenfeest, complimenten voor al die medewerkers die het corso tot een groot succes hebben gemaakt! Een promotie voor de badplaats, hoewel eea wel uit de koker van de gemeente Katwijk/Rijnsburg komt……..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in