Noordwijkerhout – Het dievengilde heeft een flinke slag geslagen bij de uitgebrande Schelft.

Dat blijkt uit antwoorden van het college op vragen van het CDA en PUUR. Al in januari sloopten de criminelen het lood van de op het dak staande opbouwen. In het weekend van 24 tot 26 april zijn inbrekers bezig geweest met het verwijderen van apparatuur, zoals pompen, aggregaat, watermeter en leidingen in het zwembad.

Hoewel er camerabewaking was, zijn de boeven toch niet gepakt. Volgens het college komt dat, omdat er sprake zou zijn van ‘professionele inbrekers’. De totale schade bedraagt 456.000 euro.

6 REACTIES

  1. Hoe weten ze dat het professionelen in brekers waren hebben ze te pakken dan .Jullie hadden een professionele e bedrijf in moeten huren had een hoop gescheeld .

  2. Handig dat in het weekend de politiebureaus tot in de verre omtrek gesloten zijn. Normaal is de burger of ondernemer de dupe en hoor je er niks over.

  3. Ik weet het niet, maar pompen, aggregaten en watermeters van die omvang stelen. Dat doe je alleen maar, als inbreker, als je iemand hebt die dat spul wil afnemen. Gewoon in de gaten houden wie er een zwembad opent en daar de politie op afsturen.

    Voor mijn vijf kuubs zwembadje heb ik niet veel aan dat spul

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in