Project Kuuroord gaat volgende fase in

Quirine Kamphuisen (Noordwijk Marketing) en Lars Flinkerbusch (Economic Board) trappen Fase drie van het project Kuuroord af in het Klimbos van Nieuw Leeuwenhorst in Noordwijk

Noordwijk/Bollenstreek – Het kuuroordproject is in de derde fase beland. Na de verkenning in fase één volgde het predicaat ‘officiële ESPA kuuroordstatus’ in fase twee.

Nu is het tijd voor het uitwerken van het plan. Het project is onderdeel van de ‘Gezonde en Energieke Regio’ van de Economic Board Duin- en Bollenstreek en wordt getrokken door Noordwijk Marketing. De Economic Board wil de hele regio mee laten profiteren van de kuuroordstatus. Denk bijvoorbeeld aan het Nationaal Park Hollandse Duinen, het uitgebreide netwerk van wandel- en fietsroutes en het sloepennetwerk van en naar De Kaag.

Alle mogelijkheden in de streek op recreatief en medisch gebied worden nu in kaart gebracht.

2 REACTIES

  1. Dat was er toch al de kaag de duinen het strand met al zijn herrie weet u wat een kuurord is Thermae2000 dat is een kuurord

  2. Een kuuroord je kan als invalide persoon alleen bij twee afritten naar beneden de rest is het modderen door het gulle zand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in