Vlnr Hans Brehler (Bestuurder Zorggroep ROHWN), Stephan Stokkermans (Directeur Grand Hotel Huis ter Duin), Marc Vieten (Directeur Zorghotel De Kim), Lars Flinkerbusch (Directeur Economic Board Duin- en Bollenstreek), Hans van Steen (Directeur Blue Ocean Company)

Bollenstreek/Noordwijk – Zorghotel De Kim, Grand Hotel Huis ter Duin, Blue Ocean Company en de Economic Board tekenden dinsdag een overeenkomst voor het project ‘Revalidatie & Wellness’. Het project moet van de Duin- en Bollenstreek een ideale plek maken om te revalideren.

Het project richt zich op revalidatiestromen vanuit ziekenhuizen, klinieken en verwijzingen door huisartsen. De twee testlocaties zijn Zorghotel De Kim en Huis ter Duin in Noordwijk. Daarna sluiten andere verblijfslocaties in de regio aan. De Economic Board van de Duin- en Bollenstreek (EBDB) coördineert de uitvoering. Inzet is het ontwerpen van een revalidatieprogramma waarmee herstellen beter en sneller kan en waarmee de kans op complicaties bij deze vaak kwetsbare patienten wordt verkleind.

Verwacht wordt dat zorgverzekeraars mee zullen gaan, omdat dit programma doelmatiger is dan reguliere revalidatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in