Noordwijk –  De persbijeenkomst over 60 jaar ESA ESTEC in Noordwijk werd op woensdagmiddag gehouden in het gemeentehuis van Noordwijk. In oktober 2024 wordt dat jubileum gevierd. Het project ‘Pioneers of Space’ gaat de beginjaren laten zien van de organisatie en alle ontwikkelingen daarna.

In een presentatie werden de cijfers en projecten van ESA ESTEC laten zien. Wethouder Roberto ter Hark was aanwezig namens de gemeente Noordwijk. Bij het project wordt ook de economische waarde van ESTEC laten zien, het is namelijk de grootste werkgever in de gemeente Noordwijk met ruim 3.000 werknemers.

Wie herinneringen, anekdotes of foto’s en films over de 1e jaren van Estec in gemeente Noordwijk heeft, kan mailen met [email protected]

Naast Roberto ter Hark waren Pieter van Beekhuizen en Margaret Basten-Beuk aanwezig. Zij werken beide al vele jaren bij ESA ESTEC en kunnen veel over de geschiedenis vertellen.

1 REACTIE

  1. Ja waarvan 2500 buitenlanders en ze vonde de bijdrage van Nederland teweinig zo rond de 65 miljoen ze hadden op het dubbele gerekend .het is daar een niet tevullen put .Nu drijgen ze uit Nederland tevertrekken . Laat gaan pure chantage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in