Noordwijk – De Muntendamsche investeringsmaatschappij, het bedrijf gerelateerd aan projectontwikkelaar Ronnie van de Putte, speelt het aloude spelletje met de gemeente. Dat bleek tijdens de raadsvergadering waar Puur-raadslid Versteege vragen stelde over manege Meeuwenoord. Het door brand zwaar beschadigde pand staat er al weer een tijd en wordt maar niet gesloopt. B & W hadden een last onder dwang opgelegd en op de laatste dag van de bezwaarprocedure kwam er een bezwaar binnen van de eigenaar. Ook is vanwege de onveiligheid gevraagd om hekken om het gebouw. Als die hekken er niet komen, dan zet de gemeente ze er zelf om heen. Zelf slopen, levert volgens burgemeester Rijpstra, te veel kosten op. Wel liet de burgemeester zich ontvallen: “dat iemand dit durft te doen.”

5 REACTIES

  1. De gemeente was twee jaar geleden er toch zo van overtuigd dat de letter of intent met vd Putten cs al min of meer getekend was?
    Niks geleerd in de meer dan tien jaar dat dit al duurt.
    Totaal ongeschikt gemeentebestuur. Krijgen echt niks voor elkaar. Volgende zeperd: de parkeeproblematiek?

  2. Och en kat in nauw maakt rare sprongen .De burgemeester was toch reeds langere tijd in goed overleg met deze v d Putten en zou binnen niet al te lange tijd de gemeente raad op de hoogte brengen van de positieve berichten en vooruitgang van de plaatsen van v d Putten welke de schame plaatsen worden genoemd. Helaas veel beloven en weinig geven is een bekend spreekwoord bij deze geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in