Bollenstreek – De Bollenstreek staat volgens de uitkomsten van Bureau Louter op de 3e plaats van Nederland waar het gaat om woongenot.

De Bollenstreek is echter ook één van de duurste regio’s van Nederland om te wonen. Dit maakt het bijna onmogelijk voor (v)mbo opgeleide mensen om er een huis te kopen of te huren. Uit onderzoek blijkt ook dat werknemers die (v)mbo geschoold zijn niet lang willen reizen voor hun baan.

Bedrijfsleven Bollenstreek wil graag met projectontwikkelaars en bouwbedrijven in gesprek over de problemen rond deze huisvesting of woningbouw. Zij kunnen zich aanmelden via http://bedrijfslevenbollenstreek.nl/aanmelden

1 REACTIE

  1. Wellicht is het slim om eens buiten de getekende (bebouwde kom) lijntjes te kijken ipv de GOM hier de regie te geven.
    Mijns inziens zijn er voldoende locaties waar gebouwd kan worden om de woningbehoefte voor Noordwijk in te vullen, hiervoor zullen echter wat grenzen “opgerekt” moeten worden.
    Zodoende kunnen er wellicht wat woonwijken bijgebouwd worden met een diversiteit aan (Sociale) woningen, appartementen, 2-onder-1 kappers en vrijstaande woningen. (dat is beter als de “exclusieve” GOM villaparken á la Abeelenpark)
    Dús gemeente; rek op die grenzen en kijk wat er gebouwd moet worden voor de lokale bevolking!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in