Foto Karin

Noordwijk/Lisse – Bij het gemeentehuis van Noordwijk zijn afgelopen weekend bloemen voor de deur gelegd. Bij het Lisser gemeentehuis werd door een bezorgde inwoner een brief opgehangen.

Brief en bloemen dienen als protest tegen de noodwet en de coronamaatregelen van de regering. Hiertegen werd zondag op het Malieveld gedemonstreerd. De protesterenden voelen zich beperkt door het instellen van de anderhalvemetermaatschappij.

De -anonieme- briefschrijver uit Lisse meldt dat er geen aantoonbare, met cijfers onderbouwde reden is om op te treden tegen mensen die met een groep anderen hun verjaardag willen vieren. Ook het feit dat men zich niet meer vrij kan bewegen, maar dat moet doen via looproutes, vindt de briefschrijver onacceptabel.

Foto Ineke van der Veek

5 REACTIES

  • Als je geen big brother toestanden wil mag je gaan verhuizen naar een eiland zonder : Smartphone, pc , smartwatch , creditcard ‘s , pinpas enzv .
   Veel geluk daar !
   Kom nooit meer terug .
   Ook niet als je Corona hebt.
   De groeten.

 1. Laten we hopen dat Niet meer slachtoffers vallen en meer mensen de ongehoorzaamheid laten varen.
  Hebben die mensen voor hun werk in de Bus / trein met mondkapje gezeten ?
  En deze burgerlijke ongehoorzaamheid is en was er altijd al ( zie winkelend publiek bij de fietsenstalling van diverse winkels “ hof van breloft “ )
  Pijlen looprichting en afstappen gaat niet .
  Ze zetten liever de fiets of scooter bijna in de winkel .
  Denk over je eigen gedrag tot Vaccin.
  Blijf gezond !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in