Protest tegen bouw Julianahof

Bouwplan Julianahof

Noordwijk – Niet iedereen is blij met de komst van nieuwe bewoners aan de Albertus van Velsenstraat in Noordwijk-Binnen.

De bouw van het Julianahof daar heeft geleid tot de oprichting van Stichting Burgerbelang Julianahof i.o. Deze stichting heeft onlangs een inspraakdocument tegen de komst van Julianahof bij de gemeente ingediend, dat ondertekend is door 135 mensen. De bewoners snappen, dat er een groot tekort is aan (betaalbare huur)woningen in Noordwijk.

Maar bouwen binnen de oude dorpskern kan niet zomaar zonder slag of stoot plaatsvinden. Dit gebied is oud, maar vooral ook bijzonder kwetsbaar. De infrastructuur is niet berekend op extra verkeersbewegingen, om nog maar te zwijgen over de parkeerdruk die nog verder verhoogd wordt in een reeds overbevolkt stukje oud Noordwijk, aldus de ondertekenaars.

4 REACTIES

  1. De mensen die er komen wonen zijn zeker te min voor jullie wat een gelul over de oude dorps kern .Ga lekker in de zuid wonen .Zo kun je aan de gang blijven je heb je buren niet voor het uitzoeken.

  2. Wat een zeikerds! Verstand zit blijkbaar niet in de portemonneešŸ˜‰. In Noordwijk moet ook gebouwd worden voor de gewone man/vrouw. Sommige mensen denken dat als ze een duur huis kopen ze het alleen recht hebben om daar te wonen. Goedkopere huurhuizen in de buurt zou de waarde van hun bezit( sorry het bezit van de bank) geen goed doen. Wanneer stoppen mensen nu eens om in deze flauwekul te geloven. Wonen is een recht van iedereen arm of rijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in